torsdag 19 november 2015

Kolibri--->Utter

Hej! Efter en otroligt fin tid på Kolibrin så styr jag vidare mot Uttern! Fr.o.m. Januari kommer jag (Emma) bli Utterpersonal! 

onsdag 18 november 2015

Veckans promenix!


Idag kom vi iväg till brandbilslekplatsen! Vi hade sällskap av humlan som redan promenerat dit! Mycket lek och utmaningar! 
Tillbaka på förskolan hade kocken lagat underbar köttfärssås med spagetti som föll samtliga barn i smaken! 

tisdag 17 november 2015

Vattenlek

Idag har det blivit mycket vattenlek! Några lekte ute i ösregnet, några lekte med vatten inne i badrummet i en stor balja medan några fick leka i lugn och ro inne på avdelningen. 

Barnen hade nog kunnat plaska hela dagen! 


onsdag 11 november 2015

Promenad!

Idag har vi varit på en låååång promenad! Vi vandrade iväg för att besöka två av våra barns hem! Promenaden gick jättebra, men när vi kom tillbaka hade vi ett gäng trötta och hungriga barn!

måndag 9 november 2015

Utelek ocv finnotorik

Idag lekte vi ute på förmiddagen, det var lite blötare än vad vi förutsåg så torkskåpen är helt fulla! 

På eftermiddagen delade vi in dem i mindre grupper där några fick lägga pussel och leka med smålego i samlingsrummet, medan några fick leka i köket och bilhörnan.

Några bilder från förra veckan

Förra veckan blev det inte så mycket bloggat pga sjukdom bland personalen, men vi fotade en del och framför allt så har vi ändå haft väldigt roligt! Barnen har lekt med den nya bilen som finns på gården, plaskat i vatten och provat att fylla halloweenpumporna med vatten (de kräktes vatten!).

tisdag 3 november 2015

Kolibrins spökfest!

I måndags hade vi spökfest på kolibrin! Vissa av barnen var utklädda till allt från skelett och pumpor till tigrar och nalle puh. 
Vi tittade lite på spöket laban.
Vi åt spökbananer som sa buuuuh.
Så sjöng vi lite spöksånger och de som ville fick färglägga spöken och pumpor. Vi har pratat en del om känslor också då vi har en pumpa som är arg, och en som är en glad katt!