tisdag 2 maj 2017

Tyra, jazzmusiker och pedagogiska miljöer



Förra veckan

I onsdags gick vi på utflykt till krossverksgatan där de har pedagogiska miljöer att besöka. Där fanns mycket spännande att upptäcka!
Ljusdioder hängde från taket i en kub med stora snäckor på golvet. Där fanns också förstoringsglas som vi kunde titta på snäckornas detaljer.
Ett rum var helt mörkt med kartonger vi kunde bygga med. Där fanns också ficklampor och projektorer som skapade en spännande stämning.






Ett barn hittade en liten rullstol och körde länge med denna.






I torsdags hade vi jazzmusiker på besök. En trummis och en saxofonist. Det blev ett häftigt musikaliskt möte. Barnen och musikerna kommunicerade med trummorna och andra instrument. Vi hade också våra sångkort och våra sagokort därinne och barnen tog och visade olika kort och vi sjöng utefter dessa. Tyra var också med och spelade och lekte på trummorna och musikerna var imponerande lyhörda och spelade det som barnen gjorde och de korten barnen visade.



Dagen har tillbringats ute i det härliga vårvädret.





Som ni redan har sett (lapp i hallen) så kommer Duha att sluta hos oss i slutet av maj. i Juni och Juli kommer Malin som är barnskötare att vikariera hos oss, anställningsproceduren är på gång och vi kommer att hålla er uppdaterade så fort vi vet något.
Vi önskar Doha lycka till i framtiden.

Våra utvecklingssamtal är på gång och vi kommer att erbjuda er tider efter hand som de blir färdiga.
 

Påminner om att vi har stängt den 2 juni för verksamhetsutvecklingsdag, se anslag i hallen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar