onsdag 21 mars 2018

onsdags info



Barnskötarpraktikanter.
Som de flesta sett har vi 2 blivande bansskötare hos oss på Kolibrin. Alexandra var hos oss 4 veckor i höstas och är nu tillbaks för en sista 6 veckors praktikperiod (hon blir färdig barnskötare till sommaren). Jasmine läser en annan typ av barnskötarutbildning (under 80 veckor), där man varvar teori, svenska och praktik. Hon kommer att vara hos oss på Torsdagar och Fredagar en lång tid framåt. Vi hälsar dem båda välkomna till oss på Kolibrin.


På tisdagen den 27/3 är det dags för påskfest vi kommer att ha gemensam sångstund med Fjärilen kl 9.30 och de barn som vill kommer utkläda i påskens tema. Kanske vi får ett gäng Påskgummor/gubbar, häxor, harar, katter eller något annat spännande på besök den dagen :-) Hannan lagar en god påsklunch till oss.
Vi önskar också att ni meddelar oss snarast och ert barn ska vara ledig någon dag under påskveckan.


Vi vill påminna om att förskolan är stängd den 18 Maj för verksamhetsutvecklingsdag. Se anslag i hallen.


Tack för gott sammarbete med lapparna inför sommarsemestrarna. Vi vet att det har varit svårt att lämna in lappar så tidigt men det är ett digert arbete ledningen har framför sig med sommarplaneringen och det måste starta tidigt. Vi återkommer så fort vi har någon information om vilka veckor det blir sommarsammanslagning och på vilken förskola vi ska vara på.  Skulle er önskade semester inte bli beviljad eller att ni får några extra semester dagar önskar vi att ni meddelar oss så fort ni vet.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar