fredag 22 februari 2019

sporslovs vecka

Denna veckan har det varit sportlov i skolan och många barn har varit lediga. Anna har varit sjuk några dagar och Tina hade semester i Tisdags.

På barnens hyllor finns lappar om sommar ledighet, vi vet att det är tidigt men det är ett stort pussel som skall läggas när ledningen planerar för bemanning och sammanslagning över sommaren.
Om ni inte fått er semester bevilja än lämnar ni in kapparna ifyllda med de veckor ni önskat semester(det ni lämnat till er arbetsgivare) och skriver på vår semesterlapp att det är preliminärt. Lapparna vill vi ha in senast den 15 Mars.




I veckan
har vi skapat ängar med blommor och sorterat ut blå mosaikbitar till floden (bockarna Bruse) tillsammans med barnen. Barnen har dramatiserat sagan i vår nya miljö, ibland vill man vara ett farligt troll och ibland lilla bocken bruse. Det gäller att samspela, förhandla och ge varandra utrymme. Ofta hör vi barnen småsjunga på sången "lilla bocken bruse trippa över trollebron,,,"

Idag har vi haft Kulturfredag tillsammans med Fjärilen. Vi blev inbjudna till teater och såg Sagan om vanten. Efteråt sjöng vi tillsammans om de olika djuren.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar