tisdag 28 april 2020

covid 19

Det kommer nya uppdateringar om hur vi ska anpassa våra rutiner för att minska risk för smittspridning. Det är viktigt att vi följer dessa. 

Friska barn är välkomna till förskolan och vi noggranna med att de barn som inte är helt friska stannar hemma. Detta gäller även oss personal, vi stannar hemma om vi känner symptom. Alla ska ha 2 symptomfria dagar innan man återvänder till förskolan

Vi är väl medvetna om dessa milda symptom inte alltid varit anledning till att vara hemma, men det är speciella tider och det kräver speciella förhållningssätt.
Vi är extra uppmärksamma på barn som visar symptom, då kontaktar vi er  och ni måste vara beredda att hämta ert barn direkt.

Om ni som föräldrar upplever sjukdomssymptom, men måste lämna era barn, är det viktigt att ni ringer oss innan. Då går vi ut och tar emot ert barn utomhus och vi håller avstånd mellan oss vid lämningen/hämtningen. Helst ser vi såklart att frisk vårdnadshavare sköter lämning/hämtning alternativt att barnen stannar hemma.

Föräldrar är välkomna in i våra hallar men ej in på avdelningen. Tänk på att hålla avstånd i hallen för att undvika trängsel Vi hjälps att tänka på avståndet när vi lämnar/tar emot barnen.

Det kommer ständigt nya direktiv och vi anpassar våra ruiner efter dessa.


 Om ni har svårt att läsa denna information här på bloggen (texten blir liten) finns de även uppsatta på våra dörrar




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar