onsdag 2 maj 2018

Födelsedagsvecka

Idag har vi njutit av härlig utelek. Några barn har varit upptagna med att gräva ner skatter (pinnar) bakom våra hus, det skulle vara mycket tyst och hemligt. Några barn har lagat mat i vårt större hus där spisar, bord och soffa flyttat in, vi ha blivit bjudna på god vaniljchoklad tårta som barnen bakade tillsammans. Hästarna på gården har matats och ridits och cyklarna har använts flitigt. I leken stimuleras fantasi, turtagning och samarbete.


Vi har två barn som fyllt år i måndags och båda var lediga då, hur skulle vi då göra idag... Vi bestämde att det var viktigt att få stå i centrum och valde att fira  ett barns treårsdag idag (eftersom hon var född först på dygnet) och så firar vi  nästa 3 åring imorgon. På fredag är det dags för den sista treåringen för denna veckan - en riktig födelsedagsvecka med andra ord :-)


Nästa vecka är det dags för ny klämdag - dvs fredagen den 11/5 , vi vet av erfarenhet att det brukar vara färre barn på förskolan under klämdagar. I måndags kom färre barn än vad som meddelats, därför vill vi påminna er igen.
Om ni planerar att ta ledigt denna dag önskar vi att ni meddelar oss snarast  så vi kan förbereda köket och kunna planera för att vara rätt bemannade, vi vet att det finns personal som också önskar ledigt om det finns möjlighet  - tack för samarbetet :-)






Som vi påmint om tidigare är förskolan stängd den 25 Maj (utvecklingsdag), se anslag i vår hall.


Utvecklingsdag för höstterminen är redan, klar den kommer här.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar