onsdag 22 augusti 2018

Välkomna tillbaka!

Hej alla föräldrar och barn på Kolibrin.


Hoppas alla har haft en härlig sommar, för vilken sommar vi fick :-) Strålande sol och tropisk värme, vissa dagar så man tänkte att nu är det lite för varmt... och det är vi ju inte vana vid. Hoppas ni har  badat och lekt mycket och ätit väldigt mycket god glass i värmen


Vi vill önska er alla tillbaka till en ny härlig termin. Vi har skickat fyra av våra Kolibikompisar vidare till Uttern och har börjat skola in tre nya barn i barngruppen och i september kommer två nya barn till. Vi hälsar alla nya barn  och deras familjer speciellt välkomna till oss.




Våra samlingar denna veckan går i födelsedagstema då vi firar de fyra barn som fyllt år under sommarledigheten. Barnen blev överraskade när de kom in i vårt musikrum för nu börjar det hända saker med miljön där inne, kom gärna in och titta!




Som vi tidigare berättat har Uttern flyttat in i Humlans lokaler. I Utterns gamla avdelning har vi samlat alla de kläder som glömts kvar på förskolan under förra året. Ta en titt där nästa vecka och se om ni hittar något som är ert. Det som blir över kommer vi att använda som extrakläder och även skänka till välgörenhet.




Vi har lämnat ut nya barnkort och schemalappar på era barns hyllor, dessa önskar vi att ni fyller i och lämnar till oss snarast.




Sist, men inte minst, vill vi  påminna er om att det är stängt på måndag för då vi har verksamhetsutvecklingsdag.




Här är födelsedagsberättelsen i full gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar