torsdag 23 mars 2017

Sol och värme - våren kommer!





Nu kommer våren! Vi har härliga dagar ute!


Barnen cyklar och tränar på trafikregler, det gäller att samsas i trafiken. Ibland blir det lite klurigt att lösa. Vem ska ha företräde när man möts, hur fort kan man cykla och ändå hinna stanna när det kommer en kompis på vägen. Många barn provar att cykla för första gången och sparkar sig fram, andra har knäckt koden med att trampa runt pedalerna med fötterna. Barnen övar både sin grovmotorik när de cyklar och tränar sig i samarbete och att få hålla sig till gemensamma regler. Att kunna backa med en trehjuling är en bra erfarenhet att ha när man ska ta körkort senare i livet.









Vi vill tacka er för samarbetet med semesterlapparna. Vi har nu lämnat dem vidare till ledningen och planeringen för sommaren är igång. Om någon måste ändra inlämnad semester önskar vi att ni gör det snarast, eftersom sammanslagningsveckor och våra semestrar snart är lagda och det pusslet bygger på de semesterveckor ni lämnat in.


Nu närmar sig påsken med stormsteg och som vanligt önskar vi veta barnens vistelsetider och eventuell ledighet. meddela oss vid lämningen denna eller nästa vecka.


Det finns några lediga platser på vår uteavdelning Uttern inför höstterminen. om ni är intresserade av en plats eller nyfikna på Utterns verksamhet så kan ni läsa mer

 (eller prata med Utterns personal när ni hämtar/lämnar).

Vi kommer att ha VU-dag (verksamhetsutvecklingsdag) den 2 Juni då är förskolan stängd.  
Här kommer mer info från ledningen








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar